top of page

Șezătoarea Mândrelor

Cum am început un an nou, mi-am făcut curaj să încep un proiect nou după un vis vechi, care n-am habar unde va duce...sper eu spre tot mai bine și mai frumos.

Visez de mulți ani la o șezătoare săptămânală cu fetele, o întâlnire cu de toate, cu creativitate, cu sporovăială, cu emoții, cu încurajări, cu schimb de idei, cu umor... și nu știu cum să explic, în ultimii doi ani, cu pandemia asta parcă, nu se mai simțea doar ca un vis frumos, ci îmi cerea inima.


Așa că cu inimă în dinți și tot, vă prezint: Mândrele - șezătoarea gagicilor creative un proiect soră al Kătun-ului, un grup/șezătoare pentru mândrele (și mândrii, nu discriminăm) din ziua de azi.


Vom face o întâlnire săptămânală, pe Zoom, în fiecare joi între orele18:00-19:30, în tihnă, să facem ceva cu mâinile, să vorbim câte'n lună și în stele, despre proiectele noastre creative, despre ce ne ajută și ne face bine, despre ce nu ne face bine, despre relații, ne sfătuim, învățăm unele de la altele și ne susținem reciproc.


Prima întâlnire are loc pe zoom joi, 20 ianuarie, ora 18:00.


Pentru a participa, dacă nu ai primit deja o invitație, trebuie doar să dai Join Grup pe grupul de facebook Mândrele și going la eveniment Șezătoarea Mândrelor. Vom posta pe grup linkul spre întâlnirea de pe Zoom cu o zi înainte. Grupul de facebook va servi organizării acestei întâlniri dar și să ne cunoaștem mai bine și să ținem legătura între șezători, așa că, de îți poftește inima, feel free să dai join grup și să îți inviți și prietenele la șezătoare.

Sezătoarea nu se adresează exclusiv femeilor ci oricui dorește să își hrănească latura creativă și feminină.

Ne vedem joi!Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page