top of page

După Târgul din Ajun

Ideea de a face un târg mic și prietenos a venit în vară, pur și simplu, într-o discuție cu fetele, Raluca Tinca si Iulia Costache, aka Little Houses și Căsuța cu Cerdac.

N-am stat prea mult pe gânduri și ne-am pus pe treabă, am făcut listă cu oameni mișto pe care îi știam, oameni cu idei interesante și mâini fermecate, care fac lucruri frumoase.

I-am contactat, au spus da și așa ne-am strâns de un KĂTUN (@unkatun) de artiști, designeri, ceramiști, ilustratori, makeri, oameni creativi care fac lucruri cu mâinile and everything in between, pe care îi enumăr aici:

Am găsit apoi o locație prietenoasă și primitoare să ne găzduiască și să ne facă bunătăți și biscuiți în formă de frunze, în Therapy Bistro, pe Sfinții Voievozi, nr 60.

Reponsabilitățile de organizare și cheltuielile au fost împărțite între noi de la grafica de afis, chiria pentru spațiu, la promovarea evenimentului.

Și restul a curs de la sine...

A fost exact așa cum ne-am dorit, ba mai mult!

A fost un târg la scară umană, user friendly, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, fără taxă de participare, fără taxă de intrare (asta era foarte important pentru noi), cu mâncare bună și atmosferă de sărbătoare.

Mulțmim tuturor celor care ne-au vizitat în cele doua zile, Andreei de la Therapy Bistro și echipei ei iscusite, celor care ne-au susținut cu like-uri și share-uri pe facebook și celor care ne-au găzduit afișele prin oraș.


Etichete:

Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page