December 24, 2018

October 12, 2018

March 27, 2018

March 14, 2018

March 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Albăstrița

October 12, 2018

1/2
Please reload

Featured Posts

După Târgul din Ajun

December 24, 2018

 

Ideea de a face un târg mic și prietenos a venit în vară, pur și simplu, într-o discuție cu fetele, Raluca Tinca si Iulia Costache, aka Little Houses și Căsuța cu Cerdac.

N-am stat prea mult pe gânduri și ne-am pus pe treabă, am făcut listă cu oameni mișto pe care îi știam, oameni cu idei interesante și mâini fermecate, care fac lucruri frumoase. 

I-am contactat, au spus da și așa ne-am strâns de un KĂTUN (@unkatun) de artiști, designeri, ceramiști, ilustratori, makeri, oameni creativi care fac lucruri cu mâinile and everything in between, pe care îi enumăr aici:

 

 UTOPIC by Mona Vulpoiu, Little houses, Căsuța cu Cerdac, Alexandra Radu, Joined by Fire Studios, Cosânzeana, Alina Ceramics, Ioana Petre, Launtric+Aerium, Iulia Ignat, Atelier437, Mender, BumbagR

 

Am găsit apoi o locație prietenoasă și primitoare să ne găzduiască și să ne facă bunătăți și biscuiți în formă de frunze, în Therapy Bistro, pe Sfinții Voievozi, nr 60.

 

Reponsabilitățile de organizare și cheltuielile au fost împărțite între noi de la grafica de afis, chiria pentru spațiu, la promovarea evenimentului.

Și restul a curs de la sine...

A fost exact așa cum ne-am dorit, ba mai mult! 

 

A fost un târg la scară umană, user friendly, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, fără taxă de participare, fără taxă de intrare (asta era foarte important pentru noi), cu mâncare bună și atmosferă de sărbătoare.

Mulțmim tuturor celor care ne-au vizitat în cele doua zile, Andreei de la Therapy Bistro și echipei ei iscusite, celor care ne-au susținut cu like-uri și share-uri pe facebook și celor care ne-au găzduit afișele prin oraș.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square