top of page

Alb - gânduri pentru noul an


11 ianuarie. Lumea e albă ca o foaie curată iar pentru mine azi începe noul an.

Primele zile din ianuarie au trecut repede, ne-am întors din vacanță, ca niciodată, odihniți, am vizitat niște prieteni dragi și am lucrat la câteva restanțe de anul trecut. Câte o ilustrație cu căsuță pentru fiecare membru KĂTUN și ordine pe site...de care nu m-am mai ocupat deloc din 2018...de când am început KĂTUN-ul.


Și la început de an nou mă gândesc... peste ani ... vom spune oare depre vinul din 2020 că e un vin de an bun?

2020 a fost un an plin cu de toate, și bune și rele, dar, în final, parcă mai mult bune...cel puțin pentru mine, iar pentru asta sunt foarte recunoscătoare! Cel mai mult sunt recunoscătoare pentru că și eu și cei dragi mie, familie și prieteni apropiați, suntem cu toții bine sănătoși, și deși am avut căteva sperieturi de-a lungul anului, până la urmă am trecut cu bine. Știu însă că pentru mulți a fost un an foarte greu...și sper din suflet să ca 2021 să fie mai blând.


Pentru mine, însă, 2020 a fost un an de creștere, un an în care s-au întâmplat multe, am lucrat mult, am făcut multe lucruri noi, am făcut și greșeli multe, din care am învățat, am întâlnit oameni frumoși ( mai mult online) și am fost mereu cu un pas în afara zonei mele de confort.

În mod surprinzător, deși aveam și înainte un stil de viață destul de izolat locuind într-un mic sat, izolarea mi-a priit cumva, a eliminat multe tentații de a ieși doar ca să mă aflu în treabă și de puținele ieșiri care au rămas, m-am bucurat parcă mai mult.


Iar de 2021...nu știu încă ce să zic...începe alb și nou, ca o foaie curată...și oricum va fi el, îmi doresc să ne priască!


Etichete:

Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page