top of page

Drumul lung de la schiță la realitate ... EVA

După îndelungi teste, simt că am dibuit în sfârșit procesul de lucru și intru în faza de făcut propriu zis.

Prima etapă a mers încet, și din motive tehnice, a trebuit să învăț pe parcurs cum să modelez porțelanul pentru forma și dimensiunea asta, care e grosimea optimă, cum aplic glazura etc. dar și pentru că...ei bine, până mai crește contul meu de Patreon, au prioritate comenzile, promovarea pe social media și lucratul pentru târguri.

Îmi doresc însă ca în următoarele 2 luni e să mă dedic Evei și merelor ei...am în plan 9 moon jar Eve, diferite aspecte ale feminității, iar cu merele... visez să umplu un coș. Și la final de tot o expoziție...pe care o visez undeva într-o grădină...o grădină a Evei.


Ăsta e planul mare, dar vedem ce iese... oricum de data asta îmi doresc să vă iau cu mine pe acest drum luuuung și sinuos de la schiță/idee la realitate, procesul creativ din spate. Plănuiesc filmulețe how it's made, povești cu fiecare Evă în parte și multe altele.


Cum piesele sunt modelate de mâna din porțelan (poate ați încercat și știți cât e de neascultător e porțelanul comparativ cu alte materiale ceramice) și procesul e unul anevoios, mă aștept să am la final un număr considerabil de obiecte ce nu vor ajunge în expoziție, cu mici defecte de glazură sau mici crăpături ce nu afectează structura, pe care le voi oferi în dar membrilor Patreon, în semn de mulțumire că au parcurs alături de mine acest drum  


Vă mulțumesc că sunteți aici și vă doresc o zi frumos colorată! Pe curând!


PS: Primul măr mușcat pleacă deja mâine spre Ecaterina, care l-a și desenat frumos în pastel ieri la Șezătoare, cu o cupolă de sticlă cat safe, inspirat de Micul Prinț și floarea lui.
Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page