top of page

Mergem după ciuperci cu Ursit

Vroiam să vă spun că m-am înscris la un atelier @celmaiursit ❤️, duminică, 7 iulie, în zona Moreni - Târgoviște. Pândesc de mult anunțătorul de ateliere pentru o ieșire mai aproape de mine, și tare m-am bucurat să aflu că ajunge în zona Moreni, la doar 45 de minute de atelier.


Sâmbăta trecută, imediat ce am primit confirmarea de la Ursit, că avem două locuri rezervate, am fugit de acasă pe coclauri, la Bușteni, de la Gura Diham la pas spre Cabana Poiana Izvoarelor. Un traseu frumos și scurt, de în jur de o oră, ușurel dar suficient de solicitant, zic eu, căci se și urcă puțin prin pădure (24000 de pași). E perfect pentru o ieșire de o zi la pădure și puțină mișcare.

Și ca un făcut, mi-a ieșit în cale dumnealui, Hribul cenușiu (Boletus edulis).


Fix așa ca în carte, stătea singurel și supărat tare că cineva i-a mușcat pălăria delicioasă


Las mai jos câteva poze pe coclauri, iar dacă sunteți prin zonă și nu aveți alte planuri haideți și voi la o ciuperceală cu Ursit, pe 7 iulie, duminică în zona Moreni - Târgoviște. Iar dacă nu acum, sigur găsiți ceva în perioada următoare, pe anunțătorul lui de ateliere.


Eu abia aștept să-l întâlnesc pe Ursit în carne și oase și cine știe ce alte personaje din cartea ne vor ieși în cale... 🍄 mai ales că de vreo două zile plouă pe aici.


PS: Ne apropiem ușor ușor de finalul ediției limitate, ultimele 11 cărticele le găsiți pe site, iar eu încep deja să mă visez la următoarele...Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page