top of page

Vă invit într-o zi de mai la atelier


Mereu am visat să am un atelier mare și primitor și să vă pot invita pe la mine...deși primitor atelierul meu e mic tare. Dar dacă tot aștept după el să mai crească ... o sa deschid atelierul la Paștele Cailor!

Așa că am decis să ies din visarea care mă caracterizează și sa fac ceva concret, cât de mic, după posibilități. Până la urmă nu spațiul fizic contează ci ce se petrece în el.

Și cum se apropie mai, cea mai frumoasă lună din an, când înflorește la mine în curte glicina 💜💙💜 e soare și putem lucra în grădină, vă invit pe la mine! ☀️

Panul ar fi cam așa: sâmbătă 6 mai, dacă nu plouă, ne întâlnim la atelier, peste drum de castelul Micul Trianon, ne bem cafeaua în grădină apoi facem o plimbare lungă pe Domeniul Cantacuzino pentru inspirație. Luam pauză de masă la restaurantul din sat @casayzo (care vă promit că o să vă surprindă în mod plăcut) apoi ne întoarcem la atelier să facem un pahar călător, cap coadă.

Veți putea trece prin toate etapele de la turnat, finisat, pictat și glazurat. Iar după ardere vă trimit prin curier paharul făcut de mânuțele voastre 😊

Dacă vă surâde așa o experiență în aer liber, cu povestit și făcut ceva cu mâinile, la finalul căreia veți avea un obiect unic făcut de voi, let me know.

Sunt 6 locuri disponibile, pentru rezervări și mai multe detalii aici: O zi de mai la atelier.

Las mai jos câteva poze din mai anul trecut:
Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page