top of page

De Noaptea Muzeelor

Sâmbătă, 13 mai, de Noaptea Muzeelor în cadrul evenimentului organizat de Domeniul Cantacuzino Floresti și Asociația ARCHÉ scot atelierul la iarbă verde!


Evenimentul are loc sâmbătă, pe data de 13 mai, între orele 15:30 - 21:30. Intrare liberă.

family-friendly, dog-friendly

Printre activități se numără:

  • Atelier de schițe arhitecturale pentru toate vârstele - "Patrimoniul în lumina creionului"

  • Tur ghidat pe domeniu: cu povești interesante despre istoria locului

  • Mini expoziție de panouri ilustrative care vă vor ajuta să înțelegeți contextul și semnificația fiecărui proiect implementat pe Domeniul Cantacuzino.

  • Zonă pentru ateliere de creație, unde mă găsiți și pe mine

  • Food truck cu gustări locale

Mai multe detalii despre eveniment și program aici: Noaptea Muzeelor la Domeniul Cantacuzino Floreşti

Atelier de Porțelan - demonstrație (intrare liberă)

Vă aștept în zona atelierelor de creație între orele 15:30-17:30, dacă sunteți curioși să aflați despre toate etapele prin care trece un obiect de porțelan înainte să ajungă la voi, să vedeți cum se toarnă, cum se pictează cu underglaze, ce este acela un "biscuit, și multe altele. Voi avea cu mine și câteva obiecte.

Atelier de Porțelan - hands-on

Iar pentru cei care vor să își și bage puțin nasul în porțelan și să picteze cu mâinile lor un pahar călător, pe care să îl aibă amintire, voi avea câteva locuri limitate. După eveniment voi glazura și arde paharul la 1280 °C într-un cuptor electric pentru ceramică și il voi trimite spre voi bine împachetat, prin curier, împreună cu un capac de silicon.

Atelierul hands-on este destinat exclusiv adulților. Participarea se face cu rezervare la nr de tel 0722 496 493 sau pe mail al.radu@outlook.com. Fee 300 ron Prețul include materialele, arderile și curierul obiectului finit.


Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page