top of page

Micul Kătun 2023

Anul ăsta am zis că îmi iau un an sabatic de la organizarea Kătunului, să mă pot ocupa puțin și de mine, dar nu m-a lăsat inima să sar peste Micul Kătun, a fost mereu evenimentul meu preferat!

Așa că vă invit sâmbătă 27 mai pe pagina de facebook KĂTUN să mergem împreună cu Pooh și Piglet pe urmele copilăriei, la cel mai mic și simpatic târg online - Micul Kătun 2023. Copilul din mine tropăie de bucurie!

E o idee mai mic ca de obicei, participanții au fost aleși exclusiv prin invitație, dar e cu de toate!

O să fie câteva pufoșenii de la Lia, ceramică aleasă Ceramiceanu, Mica Cera, bijuterii cusute cu migală de Anagums, ilustrații transformate în tatuaje temporare de Ana-Maria Gălețeanu, un strop de copilărie, hăinuțe sustenabile create de Kitisimo si încălțări barefoot de la Tikki Shoes. Vom face ca de obicei și GIVEAWAY.

Pentru mai multe detalii aruncați un ochi din când în când pe pagina KĂTUN: facebook /instagram


La mine încă nu e gata colecția nouă nu am ce să vă arăt încă, obiectele mele sunt în diferite stadii pe mese și rafturi, unele încă crude, altele biscuit, câteva doar pictate și unul singur gata 🙈, urechiatul cupă de înghețată. Am săptămâna asta programate două arderi una după alta, să sperăm că îmi iese pasența.

Am lucrat foarte mult în ultima vreme și cu bucurie, s-au îngrămădit parcă la ușa atelierului meu tot felul de idei care vor musai să fie materializate și mă trezesc fără ceas la ora 6 jumate!

Dar le iau pe rând, vreau să mă ocup de fiecare în parte cu grijă... iar ce nu e gata acum o să fie cu siguranță luna următoare ... sau următoarea :)


Să aveți o săptămână minunată! 🥰🎨🖌 și sper să ne vedem sâmbătă!

Până atunci vă las cu un audiobook frumos The Tao of Pooh - de Benjamin Hoff, poate sunteți ca mine și vă place să ascultați ceva în timp ce faceți ceva cu mâinile, în mașină sau în timp ce împăturiți rufele.

Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page