top of page

de la voio familie de ciuperci ce locuiesc într-o căsuță ciupercă, de micuța Rebeca


Dragi iubitori de ciuperci,

povestea ciupercilor continuă. Vineri am avut o mică întâlnire în jurul personajelor ciuperci la Bobocii Art Studio, în Ploiești. Un loc jucăuș în care se petrec în fiecare zi din săptămână ateliere creative pentru copii și nu numai, dacă aveți ocazia treceți pe acolo.

A fost o mare bucurie să văd adulți și copii laolaltă jucându-se cu pensule și acuarele, iar desenele sunt toate minunate! Dacă sunteți curioși să le vedeți sau ați fost printre participanți la atelierul din decembrie la Seneca Anticafe sau cel de vineri, aruncați un ochi aici.


  Mi-am dorit foarte tare ca povestea să iasă din carte și să trăiască în realitate, să creez o relație între cititor și ciupercile pe care le va întâlni de aici înainte la pădure sau pe marginea drumului...o relație de curiozitate, respect și iubire...o relație care odată stabilită, nu poate decât să se extindă asupra întregii naturi. Să le "îmblânzim" cum ar zice vulpea din Micul Prinț ... și ele, pentru noi, nu vor mai fi niciodată niște ciuperci oarecare... Dacă unul dintre cele 200 de exemplare de carte a ajuns la tine, știi deja că am lăsat înadins câteva pagini albe pentru ca voi să puteți continua și singuri aventura iar eu voi continua să organizez câteva ateliere fizice și online, prilej să ne adunăm.


  Aștept pe mail al.radu@outlook.com poze cu ilustrațiile voastre pentru a le adăuga în galerie.

Zi cu soare!

Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page