top of page

Ghici ciupercă ce-i? povestea continuăVeste bună! Azi am reușit să ajung la zi cu toate coletele. Vor ajunge la voi în zilele următoare

Vă mulțumesc din toată inima ❤️ fiecăruia în parte, e o mare încurajare pentru mine că ceea sunt și fac, are sens și un loc sub soare. ☀️

Sper din toată inima să vă aducă bucurie și să vă facă să vedeți ciupercile cu ochi de copil.

Aștept cu emoție păreri și mai ales desenele și poveștile voastre, căci aventura asta fungică abia începe.Mai am o veste bună! Chiar 4. Urmează să ne vedem în București!


🍄 vineri 8 decembrie, ora 18:00 la @arheia_school. Invitat special Quim Rueda Pilar de la @incredible.forestresources, cu o introducere în micologie pentru copii și nu numai, pe baza personajelor mele.


🍄 marți 12 decembrie, ora 18:00 la @magazinzerowaste. Invitat special Quim Rueda Pilar de la @incredible.forestresources, cu o introducere în micologie pentru copii și nu numai, pe baza personajelor mele.


🍄 în weekend-ul 16-17 decembrie ne vedem la ARTA, DULCE&BLING BLING, la @whiteflatgallery.


🍄 duminică 17 decembrie - atelier de ilustrat ciuperci la @senecaanticafe 9mai multe detalii foarte curând)


Și online, ne vedem weekendu-ul ăsta, 9-10 decembrie, la Târgul din Ajun 2023, pe pagina de facebook @un_katun, alături de alți 7 creatori talentați.

  • Ceramiceanu

  • Dor de Lână

  • Andreea Illustration

  • Joined by Fire

  • Zoriland

  • Liaphoria

  • BIZAR concept


Las mai jos câteva gânduri în timp ce semnam, numerotam și împachetam cărticelele.


🍄 Pentru mine cunoașterea e puțin mai mult decât știință, e știință cu simțire.

Știința e extraordinară, ne-a dus unde suntem azi, dar are obiceiul de a ne situa în afară, ca observator obiectiv ... iar noi suntem parte din univers. Poate de aceea simt nevoia de a aduce înapoi povestea și observația pur subiectivă.

Am început proiectul cu ciupercile din dorința de a le cunoaște, nu m-am mulțumit doar să le știu, vroiam să le și simt...și în procesul ăsta m-am cunoscut defapt pe mine.

Să cunoaștem natura, însemna să ne cunoaștem pe noi! Și invers. 💚


Sper să ne vedem curând să povestim, iar până atunci nu uitați că sunt mereu la un mesaj, mail sau telefon distanță!
Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page