top of page

Planuri pentru 2021

Am început anul cu multă energie și o dorință puternică de a reveni la proiecte mai vechi neterminate și de a face lucrurile mai bine.

În ultimele două săptămâni am lucrat continuu la site-ul KĂTUN (care a ieșit foarte drăguț și pe care o să vi-l arăt în curând) și la site-ul meu care rămăsese foarte în urmă. Iar de azi am reînceput să lucrez la comenzi.


Îmi doresc ca anul ăsta să mă ocup mai mult de proiectele mele personale și de lucrurile care îmi aduc bucurie, așa că de aici înainte două zile din săptămână le voi aloca pentru asta iar restul pentru comenzi de la voi, comunitatea KĂTUN și târguri online.

Din acest motiv probabil comenzile vor merge puțin mai încet ca înainte, voi încerca să le prioritizez pe cele cu deadline (cadou pentru o aniversare, ziua cuiva drag etc), în schimb, mi-am propus să pun obiecte noi în SHOP odată pe lună.


Primul proiect personal la care am revenit este WoMoon sau Femeie Lună, o serie de ilustrații după cele 4 farfurii de la începutul anului trecut. Am făcut două dintre ele, urmează și restul cât de curând.


Îmi mai doresc, ca de aici înainte, să scriu mai mult... aș vrea să postez pe blog săptămânal, să scriu zilnic în jurnal și poate și alte năzbâtii și idei năstrușnice care simt că mi-se învârt, ca un roi de albine, în jurul capului.

Îmi place să scriu pur și simplu, fără mari pretenții...așa cum îmi vine. E pentru mine acel ceva care leagă lucrurile și dă sens evenimentelor vieții.


Și lista ar putea să continue cu mai multe ieșiri în natură, mai multă mișcare, timp pentru citit... dar atât despre mine, voi ce planuri aveți pentru noul an? Pentru ce lucruri care vă aduc bucurie vreți să faceți mai mult loc?

Comments


Follow me
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page